TERMENE SI CONDITII

TERMENE SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI  https://cauciucuriieftine.ro/

Accesul la magazinul online https://cauciucuriieftine.ro/(denumit in continuare Website) precum si utilizarea sa, sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website, agreati termenii si conditiile specificate.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin firmei SC RADBURG CENTER SRL si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea documentelor, imaginilor si informatiilor din proprietatea SC RADBURG CENTER SRL, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, impreuna cu orice elemente grafice asociate, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a SC RADBURG CENTER SRL. Acest website poate afisa documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea SC RADBURG CENTER SRL, cum ar fi fotografii, denumiri, logouri si alte marci ale unor terti (clienti sau parteneri ai SC RADBURG CENTER SRL), care sunt proprietatea respectivelor parti. Orice folosire a acestora este strict interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a respectivilor terti proprietari. Acest Website, in intreg sau in parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al SC RADBURG CENTER SRL.

TERMENE SI CONDITII DE VANZARE – https://cauciucuriieftine.ro/

1. DOMENII

Magazinul online  https://cauciucuriieftine.ro/ este operat de catre SC RADBURG CENTER SRL.

SEDIUL : Str. Traian Vuia, nr.11, Cladire Pavilion, Suceava.
RO 25496873
J33 /312 /2014
BANCA TRANSILVANIA
IBAN :  RO16 BTRL RONCRT02 5356 2801
Tel:    0749 147 586

2. CONDITII

2.1 Produsele propuse la vanzare
Produsele propuse la vanzare de catre societatea SC RADBURG CENTER SRL sunt destinate clientilor persoane fizice si juridice. SC RADBURG CENTER SRL  comercializeaza atat produse noi, cat si anvelope reconstruite, resapate sau second hand. Caracteristicile produselor prezentate pe site pot sa evolueze. Pozele produselor nu sunt contractuale. In cazul anvelopelor, chiar daca in imagini apar si jante, acestea au doar caracter publicitar, iar pretul lor nu este inclus in pretul anvelopelor.
2.2 Utilizarea produselor.
Tinand cont de specificitatea si de constrangerile tehnice ale produselor vandute de catre SC RADBURG CENTER SRL, clientul este obligat sa respecte cu strictete prescrierile si recomandarile in materie de securitate si de fiabilitate referitoare la utilizare (vehicul, umflare, presiune, etc.), la montare si la stocarea produselor. Firma SC RADBURG CENTER SRL nu poate fi trasa la raspundere in nici un caz pentru utilizarea in conditii necorespunzatoare a produselor cumparate (cum ar fi montarea defectuoasa a anvelopelor, rularea neconforma, etc).
2.3 Ruptura de stoc.
Avand in vedere variabilitatea comenzilor online, SC RADBURG CENTER SRL, nu poate oferi o garantie totala a stocurilor disponibile la toate produsele sau serviciile comandate prin site. In caz de ruptura de stoc, SC RADBURG CENTER SRL, va incerca sa afiseze aceasta indisponibilitate pe site sau va contaca clientul cat se poate de repede pentru a-l informa si a-i propune sa-si modifice comanda. In caz de modificare, SC RADBURG CENTER SRL va rectifica totalul comenzii (in minus sau in plus) in functie de produsele alese si va confirma clientului prin mail noua comanda modificata.

3. COMANDA

3.1 Inregistrarea comenzii.
Comenzile trebuie transmise prin site-ul de vanzare online al societatii SC RADBURG CENTER SRL (https://cauciucuriieftine.ro/), prin e-mail (vanzari@cauciucuriieftine.ro) sau telefonic, la numarul 0747 079 353.

3.2 Confirmare de comanda.
Confirmarea de comanda va fi transmisa in mai putin de 24 de ore, prin curier electronic automat la adresa de mail comunicata de catre client, prin apel telefonic sau prin sms, catre numarul de telefon comunicat de catre client.

3.3 Modificarea comenzii.
Clientul este responsabil pentru informatiile transmise la momentul inregistrarii comenzii. Societatea SC RADBURG CENTER SRL nu va putea fi trasa la raspundere in cazul in care comanda nu va putea fi confirmata sau livrata la adresa transmisa de client din cauza erorilor casutei de e-mail sau ale coordonatelor adresei de livrare. De asemenea, nu va fi acceptata nicio modificare a adresei de livrare a comenzii dupa ce aceasta a fost platita. Clientul va avea totusi posibilitatea sa modifice pe raspunderea sa adresa de livrare luand contact direct cu livratorul. In aceste conditii, societatea SC RADBURG CENTER SRL nu va fi responsabila de eventualele erori de livrare sau pierdere de colete de catre livrator. Dupa plata comenzii nu va fi acceptata nicio modificare a acesteia (dimensiuni, brand, profil, adresa de facturare si/sau de livrare, etc)
In cazul unor eventuale erori din comanda, clientul va trebui sa contacteze societatea SC RADBURG CENTER SRL prin telefon  sau prin e-mail (vanzari@radburg.ro) si va primi precizari referitor la conditiile de anulare si de rambursare ale comenzii. Articolele si preturile acestora sunt importate automat la fiecare 24 de ore. Daca apare vreo eroare si sunt importate stocuri sau preturi gresite, vanzatorul se obliga sa remedieze problema si sa notifice clientul despre acest lucru in maxim 24 de ore de la primirea comenzii, pentru a-i oferi o rezolvare.

3.4 Refuzul comenzii.
Vanzatorul are dreptul de a refuza orice comanda din partea unui client, in special in urmatoarele situatii:
– produsul comandat nu este pe stoc;
– clientul a comandat mai putin de 3 bucati din acelasi articol;
– imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
– identificarea unei erori in informatiile despre produs inclusiv pretul sau o oferta promotionala
SC INTERNATIONAL TYRES SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE

Orice produs livrat ramane proprietatea vanzatorului pana la plata integrala a sumelor datorate. Pana atunci clientul are obligatia de a avea grija de produse.

5. LIVRAREA

5.1 Costurile de livrare
Costurile de livrare sunt afisate pe site in momentul inregistrarii comenzii si se regasesc pe factura proforma ca articol distinct. In majoritatea cazurilor transportul este GRATUIT. In situatii exceptionale (de ex. se comanda o singura anvelopa) clientului i se va comunica inclusiv costul de transport.

5.2 Intarzierile de livrare
Durata de livrare este de circa 1 – 2 zile lucratoare si este doar informativa. O data informativa de livrare este precizata clientului in momentul inregistrarii comenzii sale. Depasirea duratei informative nu angajeaza responsabilitatea societatii SC RADBURG CENTER SRL pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri. Obligatiile contractuale vor fi indeplinite in maxim 14 zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

5.3 Aviz de prezentare
Livrarea produselor comandate este asigurata de catre un livrator mandatat de vanzator. In caz de absenta a clientului in ziua livrarii, livratorul este obligat sa contacteze clientul pentru a stabili de comun acord o noua intalnire. Clientul trebuie sa ia legatura cu livratorul pentru a intra in posesia produselor in maximum 5 zile dupa prima prezentare a livratorului la adresa de livrare. Dupa expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de catre livrator societatii SC RADBURG CENTER SRL.

5.4 Livrare partiala
In caz de produse lipsa la livrare, aceasta neconcordanta va fi specificata in scris pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de o perioada de 7 zile pentru a informa serviciul clienti al societatii SC RADBURG CENTER SRL despre aceste observatii la livrare; aceasta informare se va face prin e-mail, telefon sau scrisoare recomandata si va fi adresata vanzatorului, Str. Traian Vuia, nr.11, Cladire Pavilion, Suceava. Vanzatorul se angajeaza sa trimita in cel mai scurt timp produsele lipsa din comanda.

 

5.5 Produse deteriorate sau non-conforme cu comanda, la livrare
In caz de livrare a unui produs deteriorat sau non-conform cu comanda, clientul are posibilitatea de a refuza livrarea si de a preciza acest lucru pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de un termen de 7 zile de la livrare pentru a verifica conformitatea produselor livrate si a informa serviciul clienti al societatii SC RADBURG CENTER SRL, prin e-mail, telefon sau scrisoare recomandata cu aviz de receptie adresata societatii SC RADBURG CENTER SRL,Str. Traian Vuia, nr.11, Cladire Pavilion, Suceava. SC RADBURG CENTER SRL se angajeaza sa preia pe banii sai produsele neconforme cu comanda si sa re-expedieze in cel mai scurt timp produse conforme.

ATENTIE! Produsele folosite (cum ar fi anvelopele montate) nu vor putea in nici un caz sa fie returnate sau rambursate.

5.6 Intarzieri livrare
– livratorul nu gaseste adresa de livrare sau nu o mai are; in aceste conditii SC RADBURG CENTER SRL va retransmite livratorului coordonatele de livrare si coletul va fi livrat in 48-72 de ore.
– coletul nu este de gasit sau a fost livrat la o adresa gresita si prin urmare, livratorul deschide o ancheta care poate sa dureze pana la 10 zile ; in consecinta, daca coletul este gasit el va fi directionat catre destinatar, iar daca coletul este declarat pierdut atunci vanzatorul va face o noua livrare sau va rambursa comanda, in functie de dorinta clientului.

6. POLITICI DE RETURNARE
Fiind vorba de o modalitate de vanzare ce tine de comertul electronic la distanta, in care cumparatorul nu ia un contact direct si nemijlocit cu marfa la momentul lansarii unei comenzi ferme, cumparatorul beneficiaza de un interval de timp de 14 zile de la data livrarii, in care acesta poate returna un produs comandat primind integral banii inapoi, mai putin cheltuielile de transport, sau schimbandu-l cu un produs identic (in limita existentei acestuia in stoc). Pentru a beneficia de acest lucru este necesar sa restituiti produsul complet, inclusiv cu toate accesoriile, consumabilele sau materialele de prezentare si publicitate aferente acestuia, neuzat, fara urme de murdarie sau zgarieturi etc-deci in conditii absolut revandabile. De asemenea este necesar sa returnati si ambalajul produsului fara nici o deteriorare decat aceea strict necesara pentru deschiderea sa. Trebuie sa prezentati si factura care face referire la produsul returnat.

ATENTIE! Aceasta facilitate nu este oferita decat consumatorilor adica persoanelor fizice, nu si celor juridice.

7. GARANTIA ANVELOPELOR
Anvelopele comercializate de catre SC RADBURG CENTER SRL beneficiaza de o garantie de 3 ani de la data emiterii facturii. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea SC RADBURG CENTER SRL, in cazul in care acestea prezinta defecte de fabricatie. Exceptie face cazul cand produsele au fost trimise la garantie in mod nejustificat, neprezentand defecte de fabricatie; atunci clientul suporta contravaloarea transportului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.). In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR, fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Neachitarea integrala a facturii de produse comandate de la SC RADBURG CENTER SRL conduce la pierderea garantiei.

8. RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE SI RESTITUIREA PLATII

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua, in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic in maximum 14 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare.

Art. 9 – Dreptul de retragere – O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare
Conditii de retur
Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor.
Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Daca vanzatorul nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.

Vrei sa devii partenerul nostru?
preloader